Käyttäjien sisäänkirjautuminen
Käyttäjänimi 
 
Salasana 
    Muista minut  
Post Info TOPIC: Uusi hallitus esittäytyy


Pj

Tila: Offline
Viestit: 710
Päivämäärä:
Uusi hallitus esittäytyy
Permalink   


Minä olen hallituksen sihteeri, Niina. Eli pyöritän kaikki nuo paperihommat. Toimin myös vuonna 2008 rahastonhoitajana ja jäsensihteerinä.

Ikää on kertynyt 26 vuotta. Jyrsijä- ja kanikokemusta minulla on noin 15 vuoden ajalta; nykyään kiinnostuksen ja harrastuksen kohteena ovat chinchillat. Kasvattajanimeä haen tänä vuonna.

Asustelen Joensuussa, kahden koiran ja näiden jyrsinten kanssa. Ammatiltani olen pieneläinhoidon ammattilainen, mutta on tullut tehtyä kylläkin kaikkea muuta. Pieneläinhoito saa jäädä harrastukseksi, minulla on muita suunnitelmia tulevaisuuden suhteen. Nykyään opiskelen amk:ssa bioanalytiikkaa, valmistuminen tiedossa vuonna 2010.

Jos eläimiltä jää ylimääräistä aikaa kulutan sen mielelläni roikkumalla netissä, lukemalla tai sitten kavereiden kanssa. Kameraakin tulee kuljeteltua mukana. Jos talous sallisi, myös matkailu olisi suuri osa elämääni.

Kysyä saa, jos jäi jotain oleellista pois.

Ja aiheeseen liittyvä tuore otos:


Siirrän vuoron seuraavalle.-- Edited by Niinab at 12:44, 2007-10-14

-- Edited by Niinab at 12:44, 2007-10-14

__________________
http://cioccolatos.nettisivu.org/


Varsinainen jäsen

Tila: Offline
Viestit: 271
Päivämäärä:
Permalink   

Jospa varapuheenjohtaja Riikka jatkaisi ;)

Olen 18 kesäinen opiskelijatyttö Joensuusta ja ollut alusta asti kehittämässä PKKJY:tä, vaikka vasta nyt pääsin "virallisesti" mukaan, aiemmin ikä sen esti. Ensimmäinen jyrsijä tuli taloon muistaakseni -99 ja sen jälkeen on aina jonkunlainen kaveri pitänyt olla.

Toimin myös yhdistyksen kanivastaavana ja hamstereita olen ollut monessa näyttelyssä tuomaroimassa. Elämää kotona ilahduttavat tällä hetkellä kaksi kääpiöluppaa, uros Wolfric af Tonstjärna (se estepupu) ja naaras Aiko (hassun värinen leukapussiriiviö) sekä roborovski-hamsterit Linnunradan Sadetanssi ja poikansa Castamir. Loppuvuodesta "perheen" pitäisi vielä yhdellä hamsterilla kasvaa, jos kaikki menee suunnitelmien mukaan...

Muita harrastuksia jyrsijöiden ja niiden kanssa kisojen kiertämisen lisäksi on ehdottomasti hevosurheilu :) Kesällä tulee näiden isompien nelijalkaisten kanssa kierrettyä kisoissa ympäri maata ja kierrän jonkin verran Joensuun seudulla tapahtumia kuvaamassa. Ulkomailla vierailen kohtuullisen usein, kiitos siskoni ammatin :D

__________________


Jäsen

Tila: Offline
Viestit: 101
Päivämäärä:
Permalink   

Hallituksen jäsen Sari Mustola:

21-vuotias outokumpulainen tv-alan opiskelija. Ensimmäiset jyrsijäni olivat rottia, jotka tulivat joskus 1995. Näiden jälkeen pidin hieman taukoa jyrsijöiden suhteen ja keskityin enemmänkin hevosteluun. Rotta-innostus kuitenkin kyti taustalla koko ajan, ja seuraava kaksikko tuli lopulta uudenvuoden jälkeen 2005. Nyt rattuksia on 8 ja hiiriä tällä hetkellä kaksi. Hiiru-”vahvuudessa” tosin tulossa aikamoisia muutoksia ihan piakkoin, ja gerbiileitäkin tänne jossain vaiheessa syksyä ilmestynee.. Suunnitelmissani on pienimuotoinen kasvatus kesyrotilla kuvioissa husky ja husky-striped, väreissä black ja blue. Hiirillä black sekä pitkä-että lyhytkarvaisena, satiinina ja ilman.
Jyrsimien hoidon ja koulun lisäksi aikaa kuluu sh-tammaa hoitaessa (5-7pv/vk) ja ylipäänsä raviurheilua seuratessa, lukiessa, elokuvia katsellessa, musaa kuunnellessa ja netissä surffaten. Valokuvaan eläimiä ja vietän aikaani koiran ja avomiehen seurassa milloin missäkin.
Yhdistyksen toimintaa olen seurannut taustalla jo piitkään, mutta nyt sitten lähdössä aktiivisemmin mukaan.


__________________


Pj

Tila: Offline
Viestit: 710
Päivämäärä:
Permalink   

Päivitin oman esittelyni ja uusia odotellaan wink

__________________
http://cioccolatos.nettisivu.org/


Jäsen

Tila: Offline
Viestit: 223
Päivämäärä:
Permalink   

Pääsin hallitukseen varsinaiseksi jäseneksi.. tässä lyhyt esittely smile
Olen vuonna -75 syntynyt jyrsijäharrastelija, asun Lieksassa.. Meillä on tällähetkellä puolikas haflinger/arabiristeytys hevonen, 2 koiraa (saksanpaimenkoira ja dobermanni), hermeliinikani uros, syyrialainen hamsteriuros, 2 degu urosta, 2 seeprahiiriurosta ja n. 30 gerbiiliä.. kasvatan gerbiileitä virallisesti, nimellä usvaniityn. Melkoinen eläintarha siis löytyy omasta takaa biggrin
Harrastan näiden omien eläinteni lisäksi tallilla puuhailua, ratsastan ja ajan hevosia aina kun vaan aikaa siihen löytyy.. yleensä joka toinen päivä wink
Olen myös SGY:n (gerbiileiden) aluevastaava Itä-Suomessa, joten jos jotain gerbiileihin liittyvää kysyttävää tulee, niin rohkeasti vain meiliä tulemaan smile

__________________
~Usvaniityn gerbiilit~ http://usvaniityn.vuodatus.net


Jäsen

Tila: Offline
Viestit: 156
Päivämäärä:
Permalink   

Varapuheenjohtaja ja palkintovastaava Niina Heikkinen:

Olen alkuvuodesta -90 syntynyt tyttö Lieksasta. Tällä hetkellä opiskelen Lieksan lukiossa toista vuotta. Aikani kuluu koulun, poikaystävän, kavereiden ja tietenkin eläinten parissa. Lisäksi soitan klarinettia ja pörrään netissä. Mainittakoon vielä, että olen lakto-ovovegetaristi.

Omistan liudan gerbiilejä, syyrialaisen hamsterin sekä maakonnan. Aktiivisinta harrastaminen on gerbujen osalta. Tupsuhäntien kanssa pörrään näyttelyissä ja pari pentuettakin on meillä syntynyt. Opiskelen lisäksi gerbiileiden pet-tuomariksi.

__________________


Jäsen

Tila: Offline
Viestit: 61
Päivämäärä:
Permalink   


-- Edited by Birlittan at 11:54, 2007-12-03

-- Edited by Birlittan at 19:20, 2008-06-21

__________________

5 Gerbiilin komppania!!Tupunan, Varapj.

Tila: Offline
Viestit: 105
Päivämäärä:
Permalink   

Olen tämän kauden puheenjohtajana kun Riikka muutti. Toivon hartaasti että Riikka tulisi jatkamaan kauden jälkeen. Asun Heinävedellä ja ammatiltani olen  maatalousyrittäjä elikkä yritetään saada  elanto lehmistä irti.  Harrastan  siinä  ohella kanien  kasvatusta ja niiden näyttelyttämistä.  Kasvattajanimeni Tupunan  kanila.  Lisäksi  meillä  hiiriä vahtii  kolme kissaa ja rosvot pitää loitolla pyreneittenmastiffi. Ovikellona  toimii shetlanninlammaskoira.  Lapsilla pari talvikkoa ja  kaksi  gerpiiliä. Perheeseen kuuluu mies ja neljä lasta. Puuhaa riittää yleensä aamusta iltaan jotenka vapaa-ajan ongelmia ei ole.

__________________
Päivi Taskinen
Sivu 1 yhteensä 1 sivusta  sorted by
 
Pikaviesti

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi pikaviestiä

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard