Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: Kadotetun gerbiilit & epävirallisesti kesyhiiriä
Ari


Jäsen

Status: Offline
Posts: 216
Date:
Kadotetun gerbiilit & epävirallisesti kesyhiiriä
Permalink   


Gerbiilit

Ensimmäiset gerbiilit hankimme 2004, ensimmäinen poikue syntyi syksyllä 2005.

Kadotetun on SKJL:n ja SGY:n hyväksymä kasvattajanimi gerbiileille. Tavoitteena on kasvattaa hyväluonteisia, terveitä ja rotumääritelmän mukaisia eläimiä. Olemme suorittaneet Suomen Gerbiiliyhdistyksen KKK1 hyväksytysti ja allekirjoittaneet kasvattajasitoumuksen. Kasvatusvärimme tällä hetkellä on black ja yellow nutmeg. Muitakin värejä saattaa myös syntyä. Ensisijaisesti kasvattamamme eläimet ovat omaan tarpeeseen, mutta aina niitä voi kysellä.

Gerbolamme kotisivut - Our gerbils website: http://www.kadotetun.suntuubi.com

Hiiret - Mice

 

Ensimmäiset hiiremme hankimme 2007, näistä viimeisin kuoli 2009. Muutaman vuoden tauon jälkeen hankimme uusia hiiriä, tosin erilaisella tavoitteella kuin edelliset hiiret.

Tämän hetkiset hiiret ovat hankittu jalostusaikeita silmälläpitäen ja ovatkin englantilaistyyppisiä show hiiriä, jotka käy myös näyttelyihin ja tavoitteelliseen jalostukseen. Kasvattajanimeä hiirille ei vielä ole, mutta katsotaan mihin tämä harrastus vie. Olemme kuuluneet Suomen Näyttely- ja lemmihiiret ry:hyn, mutta viimeisten hiirien myötä emme jatkaneet jäsennyyttä yhdistykseen, mutta nyt kun harrastus jatkuu on yhdistykseen liittyminen myös ajankohtainen, jotta pääsemme osallistumaan yhdistyksen järjestämiin näyttelyihin.

Kasvatusväreiksi olemme suunnitelleet ssp (siamese seal point), hi (himalayan) ja ba (black). Turkkimuunnokseksi lyhytkarvainen (lk) ja lyhytkarvainen satiini (lks). Tavoitteena on kasvattaa hyväluonteisia, terveitä ja rotumääritelmän mukaisia eläimiä. Ensisijaisesti kasvattamamme eläimet ovat omaan tarpeeseen, mutta aina niitä voi kysellä.

 

Hiirulamme kotisivut:
http://www.mousery.suntuubi.com__________________

Kadotetun gerbiilit; black & yellow nutmeg
Epävirallista kesyhiirikasvatusta; lk, lks & ba, ssp, hi
Epävirallista kääpiöpinserikasvatusta

Page 1 of 1  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard